Creatieve Stage

Team Work Makes The Dream Work

We weten dat er heel veel talentvolle jonge creatieve studenten rondlopen die in ons vakgebied zouden willen werken. Mensen die nog niet de ervaring hebben, maar wel potentie. Het lijkt ons leuk en goed om een bijdrage te leveren om dit soort talentvolle mensen ook een kans te bieden om hun intrede te maken in deze wereld. En hebben daarvoor hebben we vanaf Januari een plek in ons bedrijf.

Creatieve Stage (Derdejaars)
Communicatie/Lifestyle/Creative/Advertising Stagiair

Je krijgt bij ons de ruimte om mee te bouwen aan grote merken en de unieke kanten van talent/artist development te ervaren. Je gaat op het hoogste niveau aan de slag met creatieve ideeën en projecten voor off- en online gebruik door  onze artiesten, sporters en andere talenten, maar ook met onze eigen PR.

Oh…. en koffie of thee halen we zelf wel. Meedenk(st)ers en meewerk(st)ers is wat we zoeken. Je bent part of the team. Wil je echt meedraaien in de praktijk, kun je goed zelfstandig werken, is de sky niet eens de limit, kun je out of the box denken en heb jij muziek en sport als passie? Dan zou dit zomaar een fit kunnen zijn.